Taşkent Devlet Teknik Üniversitesinden Akademik Heyet Rektörümüzü Ziyaret Etti

Akademik araştırma faaliyetlerinde bulunmak amacıyla üniversitemizde bulunan Özbekistan Taşkent Devlet Teknik Üniversitesinden akademik heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Taşkent Devlet Üniversitesi Dijital Elektronik ve Mikroelektronik Fakültesinden Prof. Dr. Utkirjon Ubaydullaev, Prof. Dr. Jasur Sevinov, Dr. Okhunj on Boborayimov, Dr. Shokhrukh Narzullaev, Begmamat Dushanov ve Muattar Dehkanova, 27 Temmuz - 27 Ağustos 2022 tarihleri arasında üniversitemizde bir aylık akademik araştırma faaliyetleri hakkında Rektörümüze bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da, Özbek akademisyenlere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

03 Ağustos 2022 Çarşamba