Öğrencilerimiz “6. Uluslararası Adana Lezzet Festivalinde” 3 Kategoride Altın Madalya Kazandı
Üniversitemiz Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, 6. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında yapılan yemek yarışmalarında 3 kategoride altın madalya kazandı.
7-8-9 Ekim 2022 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen lezzet festivalinin ikinci gün yemek yarışmalarında üniversitemiz aşçılık programı öğrencilerinden Merve Işık "Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 1. Kategorisinde” klasman birincisi olarak altın madalya, Seda Horasan “Üniversitelerarası Genç Şefler Bireysel Ana Yemek 2. Kategorisinde” klasman ikincisi olarak altın madalya, Habibe Eda Taş, Laila Çiçek ve Havva Göynük ise “Üniversitelerarası Genç Şefler Ekip Yarışmasında” altın madalya kazandı.
Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, başarılarından dolayı aşçılık programı öğrencilerimizi ve hocalarını kutladı.
Rektörümüz Karamustafa, “Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz katıldıkları yarışmalarda aldıkları başarılar ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Kazanılan başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
09 Ekim 2022 Pazar