×
TUR
KAYÜ Anasayfa
Rektörümüz, Yeşilhisar Kampüsümüzde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemiz Yeşilhisar Meslek Yüksekokulu ile Yeşilhisar Belediyesi Öğrenci Misafirhanesinde incelemelerde bulundu.

Yeşilhisar ilçe temaslarında Rektörümüz Karamustafa’nın ilk durağı Yeşilhisar Belediyesi oldu. Belediye ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yeşilhisar MYO ile Öğrenci Misafirhanesi konusunda yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarede bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve Yeşilhisar MYO Yaptırma Derneği Eski Başkanı Emekli Albay Mustafa Zeki Kocabeyoğlu ile Yeşilhisar Belediyesi Öğrenci Misafirhanesini gezdi.

Öğrenci Misafirhanesini ziyaretin ardından Rektörümüz ve beraberindekiler, Yeşilhisar MYO’na geçti.

Yeşilhisar MYO Müdürümüz Doç. Dr. Mürsel Karabacak’tan okul hakkında bilgiler aldıktan sonra öğrencilerle buluşan ve akademik kurul toplantısına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversite imkanları çerçevesinde öğrencilere en iyi şekilde eğitim hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtirken Yeşilhisar kampüsünde gerek öğrenci misafirhanesi gerekse okulda, öğrenci imkanlarının daha da iyileştirilmesi için Yeşilhisar Belediyesi ve hayırseverlerle birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Öğrencilerle sohbet eden, sorun ve önerilerini de dinleyen Rektörümüz Karamustafa, öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için ilgililere gereken talimatları verdi.

Yeşilhisar MYO’daki ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Yeşilhisar kampüsü ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’ya, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. Rıdvan Karabulut da eşlik etti.


05 Ekim 2022 Çarşamba