Üniversitemiz Halı Saha Futbol Turnuvasının Şampiyonu Yapı İşleri Futbol Takımı Oldu

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı futbol takımı oldu.

15 Temmuz Yerleşkemizde yapılan turnuvanın final maçında Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı futbol takımı ile Mühendislik Fakültesi futbol takımı karşılaştı.

Karşılaşmayı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı futbol takımı 4-2 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak ile çok sayıda izleyicinin takip ettiği final maçı sonrası kupa merasiminde, şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Semra Aksoylu takdim etti.

12 Kasım 2021 Cuma