KAYUZEM, Öğrencilerle Söyleşi Programı Düzenledi

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAYUZEM) tarafından 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı güz yarıyılı sonunda yapılacak olan sınavlara (final ve bütünleme sınavlarına) ilişkin sınav uygulama esasları ile ilgili öğrenciler ile bilgilendirme toplantısı yaptı. KAYUZEM Müdürü Öğr. Gör. Mustafa Kalay, KAYUZEM Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Zeynep Arı ve Öğr. Gör. Emrah Duman'ın katıldığı bilgilendirme toplantısında, sınavların sağlıklı ve verimli verimli bir şekilde yürütülmesi ile sınav itibarının korunması amaçlı tedbirlere ve birtakım teknik (sınav süreleri, ödev/proje şeklindeki sınav uygulamaları, sınav uygulama esasları ve sınav ara yüzü gibi) unsurlara ilişkin öğrenciler bilgilendirildi.

KAYUZEM uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılan bilgilendirme toplantısına yoğun talebin olması nedeniyle söyleşi programı 14:00-19:00 saatleri arasında beş farklı oturumda gerçekleştirildi. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

04 Ocak 2021 Pazartesi