Üniversitemiz Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Başkanlığında yapıldı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda Strateji Geliştirme Daire Başkanı Murat Kurt, Üniversitemiz 2020-2024 Stratejik Planının hedef bazında 2021 yılı ilk altı aylık izleme sonuçları verileri hakkında sunum yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemiz stratejik planında yer alan 12 hedefe ilişkin performans göstergesinin 2021’in ilk altı ayındaki gerçekleşme oranının yüzde 50’nin üzerinde olduğunu, beş hedef açısından ise ilk altı ayda yüzde 100 gerçekleşme oranına ulaşıldığını belirterek, bunun üniversitemiz açısından bir başarı olduğunu söyledi.

14 Ekim 2021 Perşembe