Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı Öğrencilerimiz 5. Uluslararası Lezzet Festivalinde

Üniversitemiz Develi Hüseyin Şahin MYO Aşçılık Programı hocalarımız Öğr. Gör. Sinan Kılıçkaya, Öğr. Gör. Osman Güner ve Öğr. Gör. Tarık Ertürk ile öğrencilerimiz Mustafa Yılmaz, İrem Aksoy ve Berkay Osman Aydın, bu yıl “Coğrafya Lezzettir” temasıyla 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen 5. Uluslararası Lezzet Festivalinde üniversitemizi temsil etti.

Festivalin ilk gününde öğrencilerimize, Adana Ticaret Odası tarafından coğrafi işaretli ürün olan Adana Kebap pişirme eğitimi verildi.

Festivalin son gününde kendisi de Develi’li olan Adana Ticaret Odası Başkanı Sayın Atila Menevşe tarafından gerçekleştirilen Adana Kebap Atölye çalışmasına katılan öğrencilerimize daha sonra sertifikaları takdim edildi.

09 Ekim 2021 Cumartesi