Rektörümüzden Hayırsever Mehmet Altun’a İade-i Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, eğitime yaptığı hayırlarla tanınan Kayserili hayırsever avukat Mehmet Altun’u ziyaret etti.

Hayırsever Avukat Mehmet Altun’un Kocasinan ilçesine bağlı Kemer Mahallesi’ndeki evinde gerçekleşen iade-i ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile Hayırsever Mehmet Altun, Kayseri Üniversitesi’nin ihtiyaçları ve Kayseri Üniversitesi’ne yapılabilecek hayır işleri konusunda istişarelerde bulundu.

Kemer Mahallesinde hayırsever Mehmet Altun’un yatırımları ve hayırlarını da gezen Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, hayırsever Mehmet Altun’a kendisini ağırlaması ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Hayırsever ziyaretinde Rektörümüz Karamustafa’ya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ile üniversitemiz Gıda Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hasan Cankurt da eşlik etti.

22 Eylül 2021 Çarşamba