Rektörümüz, Kampüsü Dolaşarak Öğrencilerle Sohbet Etti

Rektörümüz, Kampüsü Dolaşarak Öğrencilerle Sohbet Etti Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, kampüs bahçesini dolaşarak öğrencilerle sohbet etti, hatırlarını sorarak beklentilerini dinledi.

Üniversitemizde yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze dersler 20 Eylül Pazartesi itibari ile başladı. Üniversitemizin merkez yerleşkesi olan 15 Temmuz Kampüsünü gezerek öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilerden üniversiteden ve yeni eğitim-öğretim yılından beklentilerini dinledi.

Kampüs bahçesinde öğrencilerin hatırlarını soran Rektörümüz Karamustafa, maske, mesafe ve temizlik konusunda öğrencilerin dikkatini çekerken, yaşanılan pandemi sürecinde yüz yüze eğitim devam etmesi için konulan kurallara azami ölçüde uyulması gerektiğini hatırlattı. Kampüs bahçesinde karşılarında hatırlarını soran bir rektör görmekten dolayı mutluluk yaşayan öğrenciler ise, Rektörümüze teşekkür etti ve yüz yüze eğitimin devam etmesini istediklerini söylediler.

Kampüs gezisinde Rektörümüz Karamustafa’ya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak da eşlik etti.Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, kampüs bahçesini dolaşarak öğrencilerle sohbet etti, hatırlarını sorarak beklentilerini dinledi.

Kayseri Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze dersler 20 Eylül Pazartesi itibari ile başladı. Üniversitenin merkez yerleşkesi olan 15 Temmuz Kampüsünü gezerek öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, öğrencilerden üniversiteden ve yeni eğitim-öğretim yılından beklentilerini dinledi.

Kampüs bahçesinde öğrencilerle birebir ilgilenen Rektör Karamustafa, maske, mesafe ve temizlik konusunda öğrencilerin dikkatini çekerken, yaşanılan pandemi sürecinde yüz yüze eğitim devam etmesi için konulan kurallara azami ölçüde uyulması gerektiğini hatırlattı. Kampüs bahçesinde kendilerinin hatırlarını soran karşılarında bir rektör görmekten dolayı mutluluk yaşayan öğrenciler ise, Rektör Karamustafa’ya teşekkür etti ve yüz yüze eğitimin devam etmesini istediklerini söylediler.

Kampüs gezisinde Rektör Karamustafa’ya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu ile Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak da eşlik etti.

21 Eylül 2021 Salı