Rektörümüz Ülke TV'de Yayınlanan Genç Vizyon Programının Konuğu Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa Ülke TV ekranlarında yayınlanan, Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu ve İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun hazırladığı “Genç Vizyon” programının canlı yayın konuğu oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri’nin kadim bir Selçuklu ve Osmanlı şehri olduğunu ve Kayseri Üniversitesi'nin de genlerinin Selçuklu Döneminde inşa olan Gevher Nesibe Şifahanesine kadar uzandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kayseri Üniversitesi'nin 2018 yılında kurulan yeni, genç, dinamik bir üniversite olmasına rağmen, birçok bölümünün çok eski ve köklü olduğunu ifade etti.

Kayseri Üniversites'inin genç ve dinamik akademik ve idari kadrosunun olduğunu belirten Rektörümüz, 11 MYO, beş Fakülte ve bir Lisansüstü eğitim merkezi bulunduğunu kaydetti.

Üniversitemizin kuruluş misyonunda ”Uygulama ve proje odaklı, iş dünyasıyla bütünleşen bir üniversite“ olduğunu belirten Rektörümüz, "Biz kampüste değil sahada üniversiteyiz diyoruz. Üniversite eğitimimizin sanayide, iş dünyasında yürütmeyi amaçlamış genç ve dinamik bir üniversiteyiz" diye konuştu.

Kayseri Üniversitesi’nin sahip olduğu imkanlar ile Üniversite adaylarını beklediğini ifade ederek Kayseri Şehrinin de öğrenciler için sunduklarının önemine işaret ederek sözlerine son verdi.

20 Ağustos 2021 Cuma