Mimarsinan OSB MYO Projesinin Mimari Tasarım Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz tarafından Mimarsinan OSB’ye kurulması planlanan Mimarsinan OSB MYO için proje mimari tasarım değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Mehmet Fatih Tosun, Etüt Proje Müdürü Hacı Tunç ve Mimar Eda Nur Akşehirlioğlu, Mimarsinan OSB MYO’na ait projenin mimari tasarım ve ön proje çalışmalarıyla ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Okan Karahan, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak ve ilgili MYO Müdürlerine sunum yaptılar.

07 Ekim 2021 Perşembe